Afasiecentrum Flevopolder/’t Gooi opent deuren op 25 mei

Array

Afasiecentrum Flevopolder, ’t Gooi e.o. opent op dinsdag 25 mei officieel haar deuren. Burgemeester van Bussum, Milo Schoenmaker, opent het Afasiecentrum aan de Brinklaan 36a in Bussum. Het Afasiecentrum, met een locatie in Bussum en Almere, biedt hulp aan mensen met een taalstoornis als gevolg van een hersenbeschadiging. De opening van het Afasiecentrum is uniek voor de regio. In elke provincie krijgt minimaal één centrum erkenning van Afasie Vereniging Nederland (AVN) om te kunnen starten. Niet voor niks zal de burgemeester van Bussum, Milo Schoenmaker, het Afasiecentrum openen.

Programma opening
De opening van het Afasiecentrum op dinsdag 25 mei vindt plaats in Activiteitencentrum Jan Ligthart aan de Brinklaan 36a in Bussum van 9.30 tot 12.00 uur. Na de officiele opening door burgemeester Milo Schoenmaker, zal er iemand spreken van de Afasie Vereniging Nederland, gevolgd door Tjitske Klazinga-de Boer en Barbara Richmond-van Olffen. Zij zijn de afasietherapeuten die het centrum leiden. Deelnemer Karin zal haar verhaal delen en afsluitend worden bezoekers via een korte film meegenomen in de wereld van het Afasiecentrum

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen