Dag van de Verpleging: record aan massages in Maasstad Ziekenhuis

Array

Of de Rotterdamse Praktijk voor Fysiotherapie Ed van Bruggen op 12 mei, de Dag van de Verpleging, een record gaat vestigen, moet nog blijken. Zeker is dat Van Bruggen en zijn medewerkers op deze feestelijke woensdag heel veel verpleegkundigen en andere ‘handen aan het bed’ van het Maasstad Ziekenhuis een verkwikkende massage zullen geven.

De Dag van de Verpleging staat dit jaar in het Maasstad Ziekenhuis in het teken van wellness, ontspanning, genieten en verwennerij. Honderden verpleegkundigen kunnen de hele dag door terecht voor de eerder genoemde ‘on site’ massage. Maar ook voor een manicure of een pedicure, waarvoor een klein legertje schoonheidsspecialisten zal aantreden. Er worden kleine tasjes uitgedeeld met schoonheidsproducten voor de man en de vrouw.

Alle deelnemers aan de Dag van de Verpleging maken bovendien kans op mooie prijzen, zoals een reisje naar Londen (de bakermat van de Verpleegkundige aller Verpleegkundigen Florence Nightingale) of twee VIP-arrangementen voor een wedstrijd van Feyenoord.

Florence Nightingale
De eerder genoemde Praktijk Ed van Bruggen verdient deze dag helemaal niets aan zijn actie. Zijn omzet van deze dag hard werken schenkt hij aan de Stichting Doe een Wens. Het Maasstad Ziekenhuis doet daar nog een bijdrage bij zodat deze Dag van de Verpleging niet alleen de medewerkers in de watten legt, maar ook een mooi goed doel dient.

Recente artikelen