Rock Your English!

Rock Your English! is een frisse en funky (en ‘funky’ begint met ‘fun’!) manier om je Engelse grammatica te verbeteren, waarbij bekende Engelse popsongs en hun teksten als vertrekpunt dienen. Het boek is bedoeld voor mensen die plezier willen hebben, terwijl ze hard werken aan hun Engelse grammatica.
Rock Your English! kan op verschillende manieren door verschillende mensen worden gebruikt. Je kunt het boek en de bijbehorende cd heel goed als zelfstudiemethode gebruiken. De antwoorden van alle oefeningen vind je door te klikken op Antwoorden.

Rock Your English! is ook zeer geschikt voor zorgprofessionals die voor hun intenationale presentaties hun spreekvaardigheid in het Engels willen verbeteren. Op deze site staan extra oefeningen (klik op Meer oefeningen) en leuke suggesties voor activiteiten en spelletjes in de klas waarmee de behandelde grammaticaonderwerpen tot leven kunnen worden gebracht (klik op Activiteiten).

Als je HIER klikt, vind je alles over de Rock Your English!-methode en waarom het zo’n leuke en toch zeer effectieve manier is om je Engelse grammatica te verbeteren. Je vindt er een hoofdstuk uit het boek, zodat je kunt zien hoe de opbouw van elk hoofdstuk is en welke middelen worden gebruikt om jouw grammatica-kennis te verbeteren en uit te breiden.

klik hier als je Rock Your English! wilt bestellen

Rock your English met audio cd
B. Duberman

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen