Amber over Eet jezelf mooi, slank & gelukkig

0
445

1In Nederland heerst nog steeds de mening dat gezond eten saai is, supplementen niet nodig zijn en biologisch eten voor geitenwollensokkentypes is. En afvallen bestaat hier nog steeds uit calorieen tellen, light-producten kopen en eierkoeken eten. Maar wat doe je ná Sonja Bakker? Als je het strakke keurslijf van een dieet echt zat bent? Lekker eten is namelijk niet alleen leuk, het is ook de basis van een goede gezondheid en een scherpe geest. Met de juiste producten of gerechten maak je namelijk het verschil tussen afvallen of aankomen, je goed voelen of in een lunchdip wegzakken en een stralende huid hebben of onder de pukkels zitten.

Eet jezelf mooi, slank en gelukkig is daarom een doorbraak voor iedereen die van het goede leven houdt. Het is een laagdrempelige en vooral onderhoudende glamourgids over hoe je voedsel vóór je kunt laten werken in plaats van tegen je, gebaseerd op de waardevolle wetenschappelijke kennis van een internationaal getrainde en gediplomeerde voedingstherapeut en chocoladeliefhebber. Het vertelt je de waarheid over eten en laat zien welke voedingsmiddelen het verouderingsproces tegengaan, je eetlust onder controle houden, je geheugen verbeteren, je energie doen toenemen en het geluksgevoel vergroten. En dit alles zonder ooit nog één calorie te hoeven tellen.

Afvallen, je tien jaar jonger voelen en er stralend uitzien: deze bijbel voor bon vivants leert je al je doelen te bereiken door je juist méér en niet minder te laten eten en je kennis over voeding te vergroten. Plus honderden magische gezondheid- en beautyrecepten voor BMI-verlagende chocoladekoekjes, doorzakken zonder kater of het natuurlijke antwoord op Viagra. Alles wat je nodig hebt in één boek; toegankelijk, kleurrijk en toepasbaar voor iedereen. Een naslagwerk op Gucci hakken in plaats van geitenwollen sokken.

Amber Albarda

Met een achtergrond in televisie en een succesvolle carrière als adjunct-hoofdredacteur van het glossy tijdschrift Miljonair en de Miljonair Fair, was Amber Albarda jarenlang getuige van de zoektocht naar geluk, schoonheid en een kleinere kledingmaat. “Uit ieder artikel in ons blad en op ieder feestje of societyborrel bleken de gespreksthema’s hetzelfde,” aldus de voormalige jetsetter. “Iedereen wil graag slank zijn, overlopen van energie en daarnaast volop genieten van alle leuke en lekkere dingen die het leven te bieden heeft. Helaas weten maar weinig mensen hoe ze dat echt moeten bereiken en bleek de praktijk vooral te bestaan uit obsessief calorieen tellen, fortuinen uitgeven aan de mode- en schoonheidsindustrie en altijd op jacht zijn naar het nieuwste cosmetische wondermiddel.”

Na zich daar zelf ook veel te lang schuldig aan te hebben gemaakt, was de maat vol: een wereldreis en een verrassende ontmoeting met een wereldberoemde holistische arts resulteerde in een permanente interesse en scholing in therapeutisch eten, energie en vitaliteit.

Blakend van energie en vol goede moed studeerde Amber vervolgens Dieet- en Voedingskunde aan Oxford College in Engeland en haalde ze drie Neuro Linguïstisch Programmeren Certificaten in Amerika. De 35-jarige voedingstherapeute woont afwisselend in Den Haag en Londen, waar ze clienten succesvol begeleidt in afvallen, energie terugvinden en lekker in hun vel zitten.

“Door een jarenlange carrière in de jetsetwereld van het glossy tijdschrift Miljonair en de Miljonair Fair, kwam ik keer op keer in aanraking met de universele zoektocht naar hét wondermiddel voor een jeugdig uiterlijk, natuurlijke schoonheid en een slanke lijn. Ik heb veel mensen zien worstelen met de balans tussen genieten van het leven enerzijds en hun gezondheid en gewicht anderzijds. Ook ik kon de balans maar moeilijk vinden en tijdens een sabbatical ging het mis. Ik werd ziek. Mijn haar viel uit, mijn energie was ver te zoeken en ik werd alsmaar zwaarder. Met de hulp van doktoren die mijn voedingspatroon ernstig onder de loep namen (en aanpasten) herstelde ik zowaar. Ik voelde me zelfs beter dan ooit en… paste eindelijk in het door mij nagestreefde maatje 38. Door dit verbluffende resultaat besloot ik van kennis over voeding mijn vak te maken. Dit moesten meer mensen weten! In de Verenigde Staten en Engeland behaalde ik mijn diploma’s. In dit boek doe ik mijn succesmethode uit de doeken.”

Eet jezelf mooi, slank en gelukkig
Eet jezelf mooi, slank en gelukkig
Albarda, A.

Vorig artikelInloopcentra geleid door verpleegkundigen
Volgend artikelHR expert dr. Ton Leijten stapt over van Prismant naar Cortex Group
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.