Ascom benoemt Arne van der Veen tot Commercieel Adviseur Diensten

Array

Ascom benoemt Arne van der Veen (44) tot Commercieel Adviseur Diensten. In zijn nieuwe functie is Van der Veen verantwoordelijk voor het vergroten van de bekendheid van de diensten die Ascom biedt onder prospects en klanten. Hij richt zich onder andere op diensten als contractmanagement, instructies, trainingen en consultancy op het gebied van brandveiligheid, waaronder opnames en certificeringen voor het keurmerk  Brandveilig Gebruik Bouwwerken (BGB). Zijn ervaring aan klantzijde en in de zorg zorgt voor de perfecte match tussen Ascom en Van der Veen.

Voordat Van der Veen in dienst kwam bij Ascom, was hij werkzaam als Account Manager bij OABV BV, een opleidings- en adviesbureau voor bedrijfshulpverlening en bedrijfsveiligheid. In deze functie was hij verantwoordelijk voor het optimaliseren van de behaalde omzet uit bhv-advisering en -opleiding bij zowel klanten als prospects. Daarnaast was hij het commercieel en relationeel aanspreekpunt voor het bedrijf. Verder ontwikkelde en implementeerde Van der Veen klantgerichte marktoplossingen en verzorgde hij presentaties. Voordat hij bij OABV BV aan de slag ging, was hij Manager Hospitality bij Stichting Saffier en Projectleider bij Randstad Uitzendbureau.

“Ik ben namens Saffier samen met de brandweer Haaglanden en Kiwa initiatiefnemer geweest van de ontwikkeling van het BGB-keurmerk. Ascom promoot deze regeling en voert hiervoor opnames uit. Mijn opgedane kennis en ervaring kan ik gebruiken voor een nieuwe uitdaging bij Ascom”, zegt Arne van der Veen.

Co Hoonhoud, algemeen directeur van Ascom, is verheugd met de nieuwe werknemer: “Met de benoeming van Arne van der Veen als Commercieel Adviseur Diensten stellen we een adviseur aan met een brede kennis en expertise van de zorg. Dit wekt vertrouwen in klantgesprekken. Door de kennis en ervaring van ons grootste klantsegment die Van der Veen meebrengt, sluiten we nog beter aan op de wensen van onze opdrachtgevers. Hierdoor verwachten we de relatie met onze contactpersonen te verbeteren.”

Over Ascom
Ascom levert sinds 1947 totaaloplossingen voor bedrijfskritische communicatie en veiligheid. De in-huis productoplossingen voor branddetectie, beveiliging, (zorg)communicatie en alarmering stellen bedrijven en instellingen in staat kritische informatie te ontvangen van mensen en systemen, en bewerkstelligen een snelle reactie en actie. Centraal bij het ontwerp van de oplossingen staan de behoeften van de klant om een sluitend advies en een passend totaalconcept te realiseren. Hierdoor ontstaat een omgeving die efficientie, veiligheid en betrouwbaarheid biedt. Na implementatie zorgt Ascom – preventief, maar ook correctief – voor continuïteit van de systemen. Door medewerkers te trainen en de systemen steeds aan te passen aan de laatste ontwikkelingen en eisen, ontstaat een lang durend partnership.

Voor meer informatie: www.ascom.nl. Ascom is ook te volgen via LinkedIn en Twitter.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen