Zwevende kiezers opgelet!

0
185

Hebt u nog niet de keus gemaakt op welke politieke partij u gaat stemmen? En wilt u weten wat de partijen over de ggz zeggen? Dan hier een tip!

Tijdens het Grote GGZ Verkiezingsdebat in Utrecht werd de website ‘Kies voor GGz’ gelanceerd. Deze site laat aan de hand van zeven thema’s zien wat de opvattingen zijn van de grootste politieke partijen over de ggz. Het kan u een steuntje in de rug geven met het bepalen van uw keus. En anders ook aardig om in één oogopslag te zien wat de partijen van de ggz vinden.
‘Kies voor GGz’ is een gezamenlijk initiatief van het Fonds Psychische Gezondheid, het Landelijk Platform GGz, de Nederlandse Vereniging voor Psychiatrie, het Trimbos-instituut en GGZ Nederland.


Kijk snel op www.kiesvoorggz.nl

Vorig artikelMonitoren diabeteszorg hoeft niet ingewikkeld te zijn
Volgend artikelZiekenhuizen gaan verpleegkundige extra motiveren
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.