Hall of Fame voor Hans Smit International Entrepreneur Of The Year

Ondernemer Hans Smit, Managing Director van ApotheekZorg en Entrepreneur of the Year Nederland 2009 vertegenwoordigde afgelopen zaterdagavond in Monaco ons land tijdens de verkiezing voor de  World Entrepreneur of the Year 2010. Samen met 50 deelnemers uit de gehele wereld waren zij te gast in Monaco. De Entrepreneur of the Year is de grootste ondernemersprijs ter wereld en wordt jaarlijks wereldwijd in ruim vijftig landen uitgereikt waaronder Nederland. Doel van de competitie is succesvol ondernemerschap te stimuleren en te belonen. De galafinale in Monaco werd bijgewoond door zo’n 350 ondernemers uit de hele wereld en werd gehouden onder auspicien van Ernst&Young.

Wereldwijde verkiezing
Nederlandse winnaar Hans Smit van ApotheekZorg BV in Monaco: “ De World Entrepeneur of the Year 2010 Award was een bijzonder inspirerend evenement. Ik kreeg de kans om 50 entrepreneurs, afkomstig uit de hele wereld, te leren kennen. Opvallend was dat de entrepreneurs ingetogen, bescheiden personen zijn, die dagelijks juist bezig zijn met grootse thema’s als globalisering, emerging markets, teamwork en verantwoord ondernemen. Diverse entrepreneurs hebben zelfs het niveau bereikt van een wereldspeler, uitgaande van een recente greenfield operatie. Dat maakte op mij een diepe indruk.“ In Monaco werd Michael Spencer, CEO van ICAP plc, een innovatieve financiele dienstverlener uit Groot-Brittannie, uitgeroepen tot World Entrepreneur Of The Year.

Over ApotheekZorg
ApotheekZorg is een landelijk opererende zorgapotheek, die gespecialiseerd is in complexe geneesmiddelen. ApotheekZorg beschikt over een eigen groep verpleegkundigen, die bij patienten thuis instructie komen geven of het geneesmiddel thuis toedienen. Op deze wijze worden complexe geneesmiddelen op de beste wijze gebruikt door de patient.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen