UltraGenda zet zijn expansie onverstoord verder

Array

De economie mag dan op haar grondvesten daveren, voor de gezondheidszorg blijft het klimaat gunstig. Daar is een simpele verklaring voor; er zijn oplossingen gevraagd om efficienter en goedkoper te werken met onze klanten en dus bijdragen aan het economisch succes van hun bedrijf. Logisch dat meer en meer klinieken kiezen voor het gebruik van innovatieve oplossingen die staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en bewezen besparingen.

Met de verdere uitbreiding van UltraGenda, de nieuwe oplossing voor iSOFT ziekenhuisbrede afsprakenplanning, zijn we in de afgelopen maanden erin geslaagd, ondanks de onzekere economische situatie, om in belangrijke markten te groeien. Bijvoorbeeld, de Glostrup Ziekenhuis in Denemarken startte met UltraGenda Pro en deed nog maar eens een nieuwe regio beroep op onze oplossingen voor de planning van hun gezondheidscentra. Na een lang maar grondig aanbestedingstraject koos het St. Elisabeth ziekenhuis in de Zuid-Nederlandse stad Tilburg voor UltraGenda, inclusief de integratie met een eigen order-management systeem. Verder kwam in Nederland ook SHL onze klantenkring versterken. SHL levert ondersteunende functies en diensten, zowel zorginhoudelijk als logistiek aan de eerstelijns zorg. In Belgie sloegen zowel het Nikolaas ziekenhuis in Sint Niklaas als het Centre Hospitalier de Réadaptation et de Psychiatrie du Brabant Wallon het UG pad in. In Frankrijk waren het dan weer de ziekenhuizen van Dieppe en Elbeuf aan de Normandische kust die hun vertrouwen plaatsten in onze afsprakenbeheer.

Heel wat bestaande klanten versterkten hun samenwerking met ons, hetzij door de aansluiting op andere locaties van de centrale planningsoplossing (bijv. General Healthcare in het V.K.), hetzij via de aanschaf van onze modules UG Broka (zoals o.m. het Universitair Ziekenhuis in Gent, Belgie), UG Track Pro (o.m. Trafford NHS Trust in het V.K. of het ziekenhuis van Draguignan in Zuid-Frankrijk) of UG Contacts Store.

Ons team blijft onverminderd werken aan verdere uitbreidingen en is erg blij alle nieuwe klanten welkom te heten bij iSOFT.

Bron: iSOFT

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen