Masterclass Oncologie live via internet

Dinsdag 29 juni start de Oncologie College Tour, een serie van bijzondere masterclasses vanuit een collegezaal in één van de universitair medische centra. De eerste masterclass over het mammacarcinoom zal worden uitgezonden vanuit het LUMC.

De colleges worden verzorgd door één of meerdere sprekers, allen met bijzondere expertise en ervaring. Uiteraard is er gelegenheid tot het stellen van vragen. De masterclass Oncologie wordt gegeven door prof. dr. Cock van de Velde, dr. Alexander Vahrmeijer, drs Saskia van de Ven en drs. Vincent Dezentje. Dit onder de bezielende leiding van prof. dr. Hans Nortier.

De colleges zijn bedoeld voor artsen en specialisten. Belangstellenden zijn welkom om aanwezig te zijn bij de liveregisteratie. Wilt u dit college in de collegezaal bijwonen? Stuur dan een e-mail. Wilt u dit college via internet bekijken? Ga dan naar de website van Oncologie TV voor registratie.

Start is om 19.00 uur in Collegezaal 2. Vanaf 18.30 uur bent u van harte welkom. Voor alle collegetours wordt accreditatie bij de betreffende beroepsverenigingen aangevraagd.

LUMC

Als het centrum van medische vernieuwing streeft het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC) naar een (inter)nationaal erkende vooraanstaande rol in de verbetering van de kwaliteit van de gezondheidszorg. De kerntaken van het LUMC zijn onderzoek, onderwijs, patiëntenzorg, opleiding en bij- en nascholing. Het LUMC maakt deel uit van de Nederlandse Federatie van Universitair Medische Centra (NFU). De NFU is een samenwerkingsverband van de acht universitair medische centra (UMC’s) in Nederland.

Recente artikelen