GGZ-afdeling in Slotervaart Ziekenhuis kiest voor Chipsoft

Het Slotervaart Ziekenhuis in Amsterdam neemt binnen afzienbare tijd de oplossing CS-DBC GGZ van ChipSoft in gebruik. Hiermee neemt de transparantie van psychiatrische zorgtrajecten en de financiele afwikkeling van deze zorg toe.

Door CS-DBC GGZ in te zetten in combinatie met CS-Faktuur is het mogelijk de geregistreerde DBC’s direct na validatie en autorisatie ter facturatie aan te bieden en vervolgens te versturen aan het DBC Informatie Systeem (DIS). Het automatische verloop van cruciale processen rondom DBC’s in de GGZ maakt van CS-DBC GGZ een efficiente, kostenbesparende oplossing die de volledigheid van DBC-registraties koppelt aan transparantie van alle zorgtrajecten.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen