Jeanette Horlings-Koetje nieuwe directeur Zorginkoop Univé-VGZ-IZA-Trias

Array

Jeanette Horlings-Koetje is vanaf 1 juli de nieuwe directeur Zorginkoop en contractmanagement van verzekeraarscombinatie Univé-VGZ-IZA-Trias. Zij neemt hiermee een groot deel van de taken over van de vertrekkende directeur gezondheidszorg Lidy Hartemink.   Jeanette Horlings-Koetje (44) is al een aantal jaren werkzaam voor Univé-VGZ-IZA-Trias en werkte in het verleden voor Univ. Zo was zij ondermeer directeur P&O en adjunct-directeur concerndiensten van Univ. Daarna heeft ze voor Univé-VGZ-IZA-Trias de functie van directeur fusieprogramma en directeur bestuursondersteuning ingevuld.   Vanaf 1 juli start ze als directeur Zorginkoop en contractmanagement. In deze functie neemt ze een groot deel van de taken van directeur gezondheidszorg Lidy Hartemink over. Zij maakte eerder deze week haar vertrek bekend. “Ik kijk erg uit naar deze nieuwe uitdaging”, aldus Jeanette Horlings-Koetje. “Ik wil mij vooral richten op de combinatie van de wens van de klant en het stimuleren van innovaties in de gezondheidszorg. Op deze manier hoop ik een bijdrage te leveren aan het verbeteren van de kwaliteit van de Nederlandse gezondheidszorg.”   Univé-VGZ-IZA-Trias heeft onlangs een nieuwe strategie voor zorg ontwikkeld en zet nu stappen om deze te implementeren. Bij deze nieuwe strategie hoort ook een aanpassing van de organisatiestructuur. Samen met Hans van Noorden, directeur zorgkantoren en Ilse te Walvaart, manager zorgvernieuwing complementeert Jeanette Horlings-Koetje het nieuwe directieteam Zorginkoop en Zorgvernieuwing.

Bron: UVIT

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen