Kamer terug van reces vanwege massaontslag MSD / Organon

De Tweede Kamer komt terug van reces om te debatteren over het dreigende massaontslag van werknemers van het voormalige Organon. Een Kamermeerderheid wil volgende week met de minster van Economische Zaken spreken. Werknemers van MSD in Oss vh.Organon komen donderdag naar het Plein in Den Haag om te demonstreren tegen de plannen van het farmaceutische bedrijf om ruim tweeduizend banen te schrappen. De Unie, FNV en CNV vinden dat de politiek zich harder moet opstellen tegen de plannen van MSD, zoals Organon tegenwoordig heet, om bijna de helft van het personeel in Oss te ontslaan. De bonden verwachten duizend betogers.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen