Mantelzorgenr kunnen online een agenda aanmaken, hun netwerk activeren en elkaar helpen

Helpjemee: online een agenda aanmaken, je netwerk activeren en elkaar helpen wordt makkelijker
In Nederland helpen meer dan 2 miljoen mensen anderen die om wat voor reden dan ook langdurig hulp nodig hebben. Ouderen, chronisch zieken, gehandicapten. Voor deze groep mensen hebben wij Helpjemee.nl ontwikkeld.

Met Helpjemee.nl kan iedereen een eigen online agenda aanmaken. Je kan ook anderen (familie, vrienden, buren, collega’s) uitnodigen om mee te helpen. In de agenda voer je taken in. Deze taken kun je dan in jouw netwerk van familie, vrienden, buren en collega’s uitzetten en je vraagt daarmee deze helpers om taken op te pakken. Je kunt berichten uitwisselen en op die manier iedereen in jouw netwerk laten weten hoe het met de hulpbehoevende gaat. Ook is het mogelijk om een SMS’je of e-mail te krijgen als herinnering voor je taak.

Kijk naar de demo om te zien hoe makkelijk Helpjemee.nl werkt of registreer meteen en maak je eigen agenda en nodig familie, vrienden en buren uit om mee te helpen.

Helpjemee.nl is een initiatief van bureauvijftig en is tot stand gekomen met subsidie van de provincie Noord-Holland en in samenwerking met het steunpunt mantelzorg Tandem. Onze doelstelling is om elkaar helpen makkelijker en vanzelfsprekend te maken. Het gebruik van Helpjemee.nl is gratis.

Wij zijn erg benieuwd naar uw ervaringen met Helpjemee.nl. Mocht u vragen hebben of opmerkingen, laat het ons weten ([email protected]).

U kunt ook anderen over Helpjemee.nl vertellen. Klik op onderstaande knop en zij ontvangen een berichtje.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen