UCB mag Keppra in Japan verkopen

0
261

UCB heeft toelating gekregen om zijn product Keppra te commercialiseren in Japan. Het gaat om een middel tegen epilepsie.UCB heeft nu reeds goedkeuring om Keppra in meer dan 90 landen te verkopen. Toch is de doorbraak in Japan belangrijk. Het land is de tweede grootste farmaceutische markt ter wereld.

Wereldwijd hebben meer dan 50 miljoen mensen last van epilepsie. Keppra heeft als doel de overmatige elektrische activiteit in de hersenen, die epileptische aanvallen kan veroorzaken te stabiliseren. Op die manier kunnen aanvallen van epilepsie worden voorkomen of worden getemperd.

Vorig artikelWespenval maken?
Volgend artikelTips om wespen op afstand te houden
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.