Ervaringen verpleeghuisbewoners op ZorgkaartNederland.nl

Array

Op ZorgkaartNederland.nl, de grootste recensiewebsite voor de gezondheidszorg, zijn ruim 10.000 ervaringen toegevoegd van bewoners en hun familie met de zorg in verpleeg- en verzorgingshuizen. Daarmee komt de teller van ZorgkaartNederland op 25.000 waarderingen te staan.

Dat betekent dat er weer meer waardevolle keuze-informatie beschikbaar is voor mensen die op zoek zijn naar de juiste arts of instelling.

De ervaringen van verpleeghuisbewoners zijn dit jaar verzameld in een groot landelijk onderzoek Uw Mening Onze Zorg. Dankzij de onderzoeksmethode, waarbij de ervaringen van bewoners woordelijk werden opgetekend door de onderzoekers, komen persoonlijke verhalen beschikbaar op internet van een doelgroep die zonder dit initiatief niet snel zijn ervaring online deelt.

Klik hier om naar ZorgkaartNederland.nl te gaan.

Bron: NPCF

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen