Medewerkers MSD /Organon Oss moeten logo van aktie HET GEZICHT VAN ORGANON aanpassen

Array

UPDATE 5-8-2010: De medewerkers die de actie HET GEZICHT VAN ORGANON waren gestart zijn door het moederbedrijf op de vingers getikt. Ze mogen het logo niet, zoals het nu is gebruiken en moet online worden verwijderd. Dus hebben we he hier ook verwijderd. De medewerkers van Organon MSD komen overigens snel met een nieuw beeldmerk voor hun actie en zijn voornemens de actie lang vol te houden.

Vanuit en door MSD / Organon medewerkers uit de hele organisatie in Oss wordt een nieuwe publieksvriendelijke actie gestart.
In overleg met – en geheel onafhankelelijk  bonden of politieke partijen zullen medemerkers elke dag tussen de middag (start 12:35) een protestwandeling doen. Vijf medewerkers van MSD lopen dan van de blauwe Organon wand, via het centrum van Oss, naar het gemeentehuis (route 35 minuten).

In de hal van het gemeentehuis zal elke wandeling iets worden achtergelaten om ze meer en meer aandacht voor het massaontslag te vragen. De actie start in augustus en loopt door zolang dit wenselijk is In een latere fase zullen vrienden (prominenten, oud medewerkers, toeleveranciers, etc.) uitgenodigd worden mee te lopen.

De start van de aktie in de tweede week van augustus Deelname vindt plaats in eigen tijd.  Start, vanaf de blauwe wand bij de ingang Molenstraat, elke werkdag om 12.35 h Einde, elke dag bij een centraal punt in de hal van het gemeentehuis. In de hal van het gemeentehuis zal in de loop van de tijd het gezicht van Organon steeds meer vorm krijgen (bijvoorbeeld foto’s, logo’s van bedrijven etc.) Bedrijven en instellingen die aan de route liggen worden geïnformeerd en uitgenodigd om via mini poster hun steun te betuigen en te laten blijken  dat ook zij geraakt worden door dit massaontslag.

.
Via de nieuw te bouwen website WWW.HETGEZICHTVANORGANON.NL een breder publiek worden
Hopende op een brede belangstelling en steun.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen