OR vraagt alertheid van personeel MSD-Organon voor overplaatsen van apparatuur en werkzaamheden

Array

De ondernemingsraad van MSD-Organon vraagt het personeel extra alert te zijn op activiteiten die duiden op uitvoering van het besluit om de afdeling onderzoek en ontwikkeling (R&D) uit Oss te verplaatsen. Dat kan zijn het inpakken van apparatuur voor verscheping of het weghalen werkzaamheden. Al dat soort zaken moeten aan de OR worden gemeld, zo vertelt Iris van Dinther (vice voorzitter OR) aan het Brabants Dagblad. De Or is ook naar aanleiding van de recente uitlating van het moederbedrijf Merck / MSD extra alert. MSD Nederland stelt namelijk dat zij de wettelijke procedures correct in acht nemen en genomen heeft, mede gelet op de met de Ondernemingsraad gemaakte afspraken over de timing van het adviestraject.En zegt gewoon door te gaan met de reorganisatie. Het verplaatsen van apparatuur en werkzaamheden duiden wellicht op uitvoering van het besluit om de afdeling onderzoek en ontwikkeling (R&D) uit Oss weg te halen. De OR heeft in drie bijeenkomsten de afgelopen dagen het personeel bijgepraat.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen