Frank van Leeuwen treedt toe tot directie ArboNed

Array

Frank van Leeuwen commercieel directeur grootzakelijke markt
Met ingang van 1 september 2010 treedt Frank van Leeuwen aan bij dienstverlener ArboNed als nieuwe commerciele directeur van de divisie Groot zakelijke markt. Met de benoeming van Van Leeuwen is het divisiedirectieteam compleet.

Van Leeuwen bekleedde de afgelopen 7 jaar hogere managementfuncties bij ARTRA Arbeidsmarkttrainingen en Dactylo Uitzendbureau. Bij ARTRA begeleidde Van Leeuwen een imagoverandering. Bij Dactylo implementeerde hij een nieuwe Sales & Business Development strategie en introduceerde hij nieuwe product/marktcombinaties. Ook leidde hij 3 jaar lang succesvol zijn eigen bedrijf in IT detachering.

Van Leeuwen gaat zich met het divisiedirectieteam richten op het verbeteren van de duurzame inzetbaarheid van arbeid in de groot zakelijke markt. Van Leeuwen: “Bij grote organisaties valt er enorm veel te winnen in termen van productiviteit– en dus winst. Daar ga ik me op focussen. Ik wil Nederlandse bedrijven vanuit de mens gezien productiever maken. Enerzijds door de bevlogenheid te verhogen, anderzijds door werkgevers van dienst te zijn met gezondheid- en verzuimmanagement.”

Over ArboNed

De 1.400 professionals van ArboNed leveren dagelijks gespecialiseerde dienstverlening op het gebied van werk, gezondheid en zingeving, aan 70.000 werkgevers en 1,5 miljoen werknemers. De visie is gericht op het verbeteren van de duurzame inzetbaarheid van mensen door het verhogen van bevlogenheid. Dit resulteert aantoonbaar in een verhoging van de productiviteit en in meer energieke mensen. Steeds meer werkgevers raken overtuigd van de kracht en de waarde van deze visie. Tot onze klanten mogen we ondernemers, multinationals, instellingen en overheden rekenen.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen