Academsich ziekenhuis Mainz niet schuldig aan dood baby’s

0
163

Het academische ziekenhuis van de Duitse stad Mainz heeft geen schuld aan de dood van de baby’s, aldus justitie vrijdag. Het infuus dat werd gebruikt om drie Duitse baby’s te voeden voordat zij om het leven kwamen, was kapot. Door de beschadigingen aan de fles raakte de voeding besmet met bacterien. De vervuilde voeding werd toegediend aan elf kinderen, van wie er drie kwamen te overlijden. De infuusflessen zijn tussen het vullen en het arriveren in het ziekenhuis beschadigd zijn geraakt
De aanklager kon niet zeggen of het beschadigde infuus ook daadwerkelijk de oorzaak van de dood van de kindjes is geweest. De baby’s lagen al op de intensive care, omdat er problemen waren met hun gezondheid.

Vorig artikelMan claimt herstelkosten bij oogarts Amstelveen
Volgend artikelRevalidatie van geheugen en concentratie hersentumorpati├â┬źnten stapje vooruit
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.