Werkconferentie Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH)

Array

Op zaterdag 25 september wordt in het Hof van Wageningen de werkconferentie Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) gehouden met na afloop de mogelijkheid het Nationaal NAH Dreamday Festival te bezoeken. NAH én meedoen… een droom om waar te maken!

Mensen getroffen door een hersenletsel, willen het liefst doorgaan met hun gewone leven:
meedoen in gezin, vrienden- en familiekring, op school, het werk en in de samenleving. Dit blijkt niet eenvoudig. Wat vanzelfsprekend was, lijkt een onbereikbare droom. En tóch zou het mooi zijn om deze droom te laten uitkomen. Dan moeten in ieder geval alle betrokkenen de handen ineen slaan. Dat gebeurt op 25 september; de werkconferentie wil een platform zijn voor iedereen die met NAH te maken heeft.

Bron: NPCF

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen