Reuma Beweegdag 2010 VUmc

Array

Reumatologen van VUmc organiseren in samenwerking met Reade (voorheen Jan van Breemen Instituut) en de Stichting Bechterew in Beweging op zaterdag 30 oktober een groots beweegevenement voor reumapatienten. De bekende topsporter Annamarie Thomas, zelf Bechterewpatient, verzorgt de warming-up.

Heeft u de ziekte van Bechterew, Reumatoïde Artritis (RA), Artrose, SLE of Lupus, dan bent u van harte uitgenodigd voor deze sportieve dag! Ook uw partner/begeleider is welkom. Het evenement vindt plaats op zaterdag 30 oktober, tussen 10.30 – 16.00 uur, in de Sporthallen Zuid (Burgerweeshuispad 54) te Amsterdam. Online aanmelden kan via www.reade.nl/sportcentrum

Bron: VUmc

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen