Aanmelden voor Diversiteitsprijs 2010 kan tot 15 september

Array

Welk project wint op 1 november de MOVISIE Diversiteitsprijs 2010? Het thema dit jaar is Léven met beperkingen. Aanmelden van projecten is heel eenvoudig en kan nog tot 15 september. Een jury onder leiding van Jetta Klijnsma selecteert uit alle inzendingen drie projecten voor mensen met een chronische ziekte of een psychische, verstandelijke of lichamelijke beperking.

Weet u een bijzonder project?
U kunt een project inzenden waarbij u direct betrokken bent, maar u kunt ook één of meerderde projecten van anderen voordragen. U meldt het project heel eenvoudig aan op www.movisie.nl/diversiteitsprijs. Hier vindt u ook de criteria en meer informatie over de prijs.

Juryvoorzitter Jetta Klijnsma
Een onafhankelijke jury onder leiding van voormalig staatssecretaris Jetta Klijnsma beoordeelt alle inzendingen en nomineert drie projecten. De winnaar ontvangt 40 uur professioneel advies en ondersteuning van MOVISIE. Met deze prijs kunnen organisaties hun project een extra impuls geven. De prijs wordt in 2010 voor de vierde keer uitgereikt. Eerdere thema’s waren armoede (2007), jongeren (2008) en seksuele diversiteit (2009).

1 november: Onbeperkte Diversiteitsdag
Op maandag 1 november wordt bekend welk project de MOVISIE Diversiteitsprijs 2010 wint. De uitreiking
vindt plaats tijdens de Onbeperkte Diversiteitsdag. Een dag vol inspirerende projecten, kennisuitwisseling,
debat, theater, netwerken, prijswinnaars, en lekker eten & drinken. Locatie is Podium Mozaïek in
Amsterdam. Toegangsprijs voor organisaties: 50 euro; voor vrijwilligers 25 euro. Voor meer informatie:
Sita Basant ([email protected]).

De gemeente neemt iedereen in de boot
De VNG presenteert tijdens de Onbeperkte Diversiteitsdag een publicatie over inclusief beleid. De
voorlopige titel is De gemeente neemt iedereen in de boot. De publicatie biedt gemeenten veel praktische
handvaten. VSBfonds is hoofdfinancier van de Diversiteitsprijs 2010.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen