iSOFT lanceert nieuwe website

Vandaag is de nieuwe website van iSOFT live op www.iSOFT.nl. Met de lancering is de nieuwe huisstijl volledig doorgevoerd in alle communicatie-uitingen. De nieuwe site biedt de bezoeker veel informatie en is een stuk moderner en intuïtiever. Zo zijn white papers, fast facts en brochures snel te downloaden, en wordt het nieuws overzichtelijk weergegeven. Hierdoor kan de bezoeker eenvoudig bepalen welke van onze specialismen van toegevoegde waarde zijn voor zijn organisatie.

Er is veel veranderd, maar het basisaanbod van de informatie is in tact gebleven. De website is verdeeld in zeven hoofdonderwerpen, te weten Oplossingen, Nieuws, Opleidingen, Downloads, Relaties, Organisatie en Carrière. Deze onderwerpen worden ondersteund door subonderdelen op product- en dienstniveau. Ook zijn er nieuwe onderdelen te vinden op thema, waaronder Interoperabiliteit en Diseasemanagement, en is er de mogelijkheid om tal van artikelen of korte items uit de nieuwsbrieven nog eens terug te lezen.

De website zal regelmatig voorzien worden van nieuwe content, email white papers, nieuws en cases. Naast de nieuwe vormgeving biedt de website veel informatie over de dienstverlening van iSOFT en dient het als inspiratie voor bezoekers.

Healthcare Group CSC

CSC is een wereldwijde leider in het leveren van ICT-oplossingen en diensten. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Falls Church, Va. in de VS, telt zo’n 98.000 medewerkers en maakte in het boekjaar dat eindigde op 30 september 2011 een omzet van $16,2 miljard dollar. Kijk voor meer informatie over CSC in Nederland op www.csc.nl, en voor meer informatie over de Healthcare Group van CSC in Nederland op www.csc.com/health_nl.

Recente artikelen