Samenwerking e-learning bedrijven zorg

L&M gaat een groot aantal e-learning zorgtrainingen van The Competence Group in haar assortiment opnemen. Het gaat om applicatietrainingen voor werken met een EPD, PACS, RIS en ZIS: standaard gebruikerstrainingen voor de applicaties van bijvoorbeeld ChipSoft, McKesson en PinkRoccade Healthcare. Jacco Muller van TCG: “Ook onze trainingen voor de bediening van medische apparatuur worden meegenomen. Alle e-learning modules van TCG zijn ontwikkeld in samenwerking met inhoudelijke experts. In het geval van apparatuurtrainingen zijn dat enerzijds de fabrikanten, anderzijds de gebruikers van deze apparatuur. Denk hierbij aan ziekenhuizen als het azM (MUMC+)”.

Open standaarden
Piet van der Leer: “Onze huidige klanten kunnen hun leeromgeving uitbreiden met de modules van The Competence Group. Deze hoogwaardige modules kunnen naadloos in onze leeromgeving worden opgenomen, ook omdat zij voldoen aan alle hedendaagse internationale e-learning normen, zoals SCORM 2004”. Jacco Muller vult aan: “The Competence Group stelt de individuele eindgebruiker centraal, waardoor mensen en middelen in organisaties beter worden benut. Deze samenwerking past binnen onze missie: of een organisatie nu met TCG Academy of de leeromgeving van L&M gaat werken: middelen worden beter benut omdat er niet met meerdere leeromgevingen gewerkt hoeft te worden. Bovendien behoren dubbele lasten voor support en onderhoud van koppelingen met het HRM-systeem eveneens tot het verleden”.

Bron: The Competence Group

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen