GGNet, organisatie voor geestelijke gezondheidszorg, kiest voor Theriak Medicatie Management (TMM)

GGNet , organisatie voor geestelijke gezondheidszorg, en Theriak ehf hebben samen op 25 augustus 2010 een meerjarig contract ondertekend voor de implementatie van de Theriak Medicatie Management-software.

Theriak ehf is marktleider als aanbieder van specialistische klinische ICT-oplossingen ter ondersteuning van de complexe werkstroom voor het voorschrijven, controleren, verstrekken en beheren van geneesmiddelen in de (geestelijke) gezondheidszorg. Het TMM-systeem, inclusief toedieningsregistratie, is gericht op zowel patientveiligheid als operationele efficientie, en biedt o.a. artsen, verpleegkundigen en apothekers klinische functionaliteit voor vakgebieden zoals oncologie en diabetes.

Over GGNet:
GGNet is een grote organisatie voor geestelijke gezondheidszorg in Gelderland. GGNet heeft voor iedereen alle soorten psychische hulp in huis. Bijna 2400 medewerkers staan dag en nacht voor de clienten en directbetrokkenen klaar.

GGNet stelt zich ten doel psychische, ernstige psychosociale problemen en/of psychiatrische stoornissen te helpen voorkomen en mensen met psychische, ernstige psychosociale problemen en/of psychiatrische stoornissen te behandelen, begeleiden en te helpen om zoveel als mogelijk en wenselijk zelfstandig in de samenleving te kunnen functioneren.

“Met het elektronisch voorschrijfsysteem TMM van Theriak in combinatie/integratie met het Psygis Quarant EPD van PinkRoccade, beschikt GGNet over een modern systeem dat het voorschrijven van medicatie voor psychiatrische patienten efficienter, minder foutgevoelig én gebruikersvriendelijker maakt,” aldus Rob te Brake, directeur Financien en ICT van GGNet.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen