Rene de backker commercieel directeur Alliance Healthcare

Array

René de Backker is per 9 september 2010 benoemd als commercieel directeur bij Alliance Healthcare Nederland. De gehele commerciele portefeuille valt hierbij onder zijn verantwoordelijkheid.

René de Backker is per 9 september 2010 benoemd als commercieel directeur bij Alliance Healthcare Nederland. De gehele commerciele portefeuille valt hierbij onder zijn verantwoordelijkheid. In deze positie rapporteert hij rechtstreeks aan managing director Arvid Manneke. Als commercieel directeur zal René de Backker verdere invulling gaan geven aan het commerciele beleid van de organisatie. Dit beleid is erop gericht om meer dan vier miljoen zorgconsumenten te bereiken met een herkenbaar, kwalitatief hoogwaardig farmaceutisch en medisch product.
In zijn vorige functie was René de Backker verantwoordelijk voor Sales en het bedrijfsonderdeel Spits van Alliance Healthcare. Daarvoor heeft De Backker diverse functies vervuld in de farmaceutische branche.

Bron: Alliance-healthcare

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen