Zorgbelangorganisatie Noord-Holland ook aangesloten bij NPCF

0
187

NPCF verwelkomt nieuw aangesloten lid
De NPCF verwelkomt de Zorgbelangorganisatie Noord-Holland als nieuw aangesloten lid in de gelederen. Het bestuur van de NPCF heeft hiertoe in de laatste vergadering besloten.

De Zorgbelangorganisatie Noord-Holland is het 14e aangesloten lid van de NPCF. De federatie bestaat verder uit 22 leden en 2 aspirant-leden.

Bron: NPCF

Vorig artikelGewoon pech
Volgend artikelStichting Kernzaak krijgt een nieuwe naam: Stichting Zaadbalkanker
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.