De Nationale Traploopweek: 27 september t/m 1 oktober

0
175

De Nationale Traploopweek, welke van 27 september t/m 1 oktober a.s. plaats zal vinden, zorgt voor een run op werkfruit. Tot deze conclusie komt de website www.werkfruitonline.nl, centraal informatiepunt voor de landelijke campagne. De website registreerde in de laatste week van augustus en de eerste twee weken van september 40% meer offerte aanvragen dan in dezelfde periode vorig jaar. Uit gesprekken leveranciers en afnemers blijkt de relatie tot de traploopweek. “Men vraagt ons nadrukkelijk om promotiemateriaal gerelateerd aan de Traploopweek”, aldus Sieger Koeman, projectleider werkfruit en directeur van leverancier www.degroenetas.nl

Uit onderzoek blijkt dat werknemers vaak uit automatisme de lift nemen, zonder er bij na te denken dat de trap een prima alternatief is. De traploopweek moet leiden tot bewustwording. Naast het plaatsen van promotiemateriaal kunnen werkgevers kiezen voor het plaatsen van een fruitbox. “De meest positieve manier om je werknemers bewust te laten zijn van hun gezondheid” aldus Koeman.

MKB Bedrijven die alsnog interesse hebben om werkfruit tijdens de traploopweek aan te bieden, kunnen zich via www.werkfruitonline.nl aanmelden. De website laat vervolgens meerdere leveranciers een offerte maken. Speciaal tijdens de Nationale Traploopweek geven www.fruitmandshop.nl en www.degroenetas.nl in ieder geval 50% korting op het aanbieden van werkfruit.

Vorig artikelGenomineerden Meester Kackadorisprijs 2010
Volgend artikelUMC St Radboud opent Vitaliteitsplaza voor medewerkers
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.