Raedelijn start cursus Persoonlijk Leiderschap in eerstelijn

Weet u welke kant u op zou willen met uw organisatie? Hoe gaat u die doelen bereiken? En hoe inspireert u anderen en krijgt u ze mee? En wat moet uzelf eigenlijk doen om er te komen? Om een antwoord op deze vragen te formuleren heeft Raedelijn vier afzonderlijk te volgen modules ontwikkeld die van 9.00 tot 17.00 uur duren.

Het programma bestaat uit vier modules
module 1: Persoonlijk leiderschap (5 en 6 november),
module 2: Ontwikkelen van een toekomstbeeld (12 januari),
Module 3: Verbinden van alle betrokkenen( 2 februari)
module 4: Resultaten realiseren (9 februari) .

Dit programma is bedoeld voor initiatiefnemers/deelnemers van samenwerkingsverbanden binnen de eerste lijn of mensen die hiertoe ambitie hebben. Alle modules worden gegeven bij Raedelijn aan de Herculeslaan 10 in Utrecht. De bijeenkomsten starten om 9.00 uur en eindigen om 17.00 uur. De workshops worden begeleid door Johan Koehoorn (Raedelijn) en Charlotte Rekko. Wilt u deze cursus volgen? Stuur een e-mail met uw gegevens naar [email protected]

Guus Schrijvers

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen