OLVG gebruikt geen heupprothese van DePuy Orthopaedics

Array

Onze Lieve Vrouwe Gasthuis
Naar aanleiding van de berichtgeving in de Telegraaf van zaterdag 22 oktober jl. over de kunstheup van het Amerikaans prothesebedrijf DePuy Orthopaedics, een afdeling van Johnson & Johnson, meldt het OLVG dat deze prothese niet in het OLVG wordt gebruikt. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de polikliniek Orthopedie, telefoonnummer (020) 599 3052.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen