Inschrijvingen komen binnen voor Masterclass Eerstelijn

Van 15 december 2010 tot 29 juni 2011 loopt op 13 woensdagmiddagen van 15.00 tot 19.00 uur de Masterclass Geïntegreerde Eerstelijn. De eerste twaalf bijeenkomsten zijn in groepjes van drie geclusterd rond vier thema’s:
1. Algemene beleidsontwikkeling geïntegreerde eerstelijnszorg
2. Samenwerking en samenhang in de geïntegreerde eerstelijnszorg
3. Organisatie en kwaliteit van geïntegreerde eerstelijnszorg en
4. Financiering op basis van resultaatafspraken.

Tijdens de dertiende bijeenkomst presenteren de deelnemers als eindopdracht een beleidsnota over een casus in de eigen organisatie en krijgen zij feedback daarop van docenten en andere deelnemers. In de afgelopen  jaren hebben deelnemers overeenkomstige masterclassen hoog gewaardeerd met termen als ‘een goede mix van theorie en praktijk’ en ‘veel ruimte voor eigen inbreng en discussie’.

Op dit moment hebben zich tien mensen aangemeld voor de masterclass die op 15 december start. Lezer, geeft u leiding aan een deel van de eerstelijn? Werkt u bij een zorgverzekeraar of een andere beleidsinstantie? Bent u een ervaren professional en overweegt u een overstap naar een leidinggevende positie? Surf dan naar www.unitzorginnovatie.nl klik door op ‘Masterclasses’, lees de uitvoerige brochure en meld u aan.

Guus Schrijvers