App voor iPhone maakt video conferencing nog eenvoudiger

Array

VisionsConnected, TANDBERG Platinum partner op het gebied van telepresence en video conferencing, introduceert een uiterst gebruiksvriendelijke iPhone app voor video conferencing: de VC Dialer. Met deze app kan ieder TANDBERG systeem via de Apple iPhone en iPad worden bediend, waardoor communicatie via video conferencing nog eenvoudiger wordt. Gebruikers die op verschillende locaties werkzaam zijn, hebben met deze iPhone app altijd de video conferencing adressen van hun persoonlijke contactpersonen bij de hand. Deze contactgegevens kunnen samen met de gegevens van de verschillende TANDBERG systemen binnen het bedrijf in de app worden ingevoerd om direct een video conferencing gesprek te beginnen. De gebruiker selecteert het systeem waarvandaan het gesprek opgezet moet worden en kiest eenvoudig het te bellen nummer uit de lijst van persoonlijke contactpersonen of maakt gebruik van het toetsenbord van de iPhone/iPad om het direct in te voeren.

René Fleer, CTO bij VisionsConnected: “Het gebruiksgemak voor video conferencing staat bij onze dienstverlening voorop. Met de VC Dialer app gaan we weer een stapje verder. Zo is het gebruik van de huidige afstandsbediening nog wel eens lastig voor gebruikers, bijvoorbeeld bij het invoeren van een eindbestemming die een naam heeft in de vorm van een e-mailadres. Dankzij de iPhone is dit nu heel eenvoudig. De app heeft dezelfde look & feel als gebruikers gewend zijn bij de huidige generatie TANDBERG systemen. In twee eenvoudige stappen kan een gebruiker zijn eigen contactpersonen toevoegen, zodat hij niet meer afhankelijk is van het adresboek dat op het video conferencing systeem in de meetingroom is opgeslagen. Bovendien kunnen alle TANDBERG systemen binnen het bedrijf eenvoudig worden ingevoerd, zodat je altijd gebruik kunt maken van een systeem dat bij jou in de buurt is. De toepassingsmogelijkheden van deVC Dialer zijn onbeperkt. De ontwikkelingen zijn dan ook in volle gang.”

De applicatie werkt op de huidige en eerdere generaties van Tandberg video systemen, TANDBERG Profile, EX90, C90, C60, C40, C20, E20, en de MXP serie.

Beschikbaarheid
DeVC Dialer app, exclusief voor TANDBERG systemen, is vanaf vandaag voor €5,- te downloaden via de App store van Apple. De eerste 1000 downloads zijn gratis.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen