Tijdpad Zichtbare Zorg Ziekenhuizen 2011 online

0
271

Vanaf vandaag is het tijdpad 2011 voor Zichtbare Zorg Ziekenhuizen online beschikbaar in PDF- formaat. De inmiddels welbekende ‘placemat’ is een door instellingen veelgebruikt hulpmiddel. Tijdens de informatiebijeenkomsten op 10, 14 en 17 januari 2011 ontvangen deelnemers de geplastificeerde uitvoering van het tijdpad 2011. De projectorganisatie zal tijdens deze bijeenkomsten het hulpmiddel ook nader toelichten. Vanaf medio januari 2011 is de placemat ook via de helpdesk aan te vragen door andere geïnteresseerden.

Eerder al werd het mijlpalenoverzicht op hoofdlijnen gepubliceerd. Het tijdpad is een nadere uitwerking van het mijlpalenoverzicht. In het tijdpad staan de exacte data genoemd en wordt gedetailleerder ingegaan op de verschillende fasen gedurende het jaar. Ten opzichte van de in het mijlpalenoverzicht genoemde data is een aantal kleine wijzigingen doorgevoerd. Let op: Het tijdpad is leidend ten opzichte van het mijlpalenoverzicht.

> Naar het tijdpad 2011

Vorig artikelGelre Ziekenhuizen test Mammaprint bij borstkanker
Volgend artikelLive borstoperaties op congres
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.