Met kaart kerstpakket aan behoeftige medemens doorsturen

Veel mensen ontvangen tijdens de feestdagen verschillende kerstpakketten, flessen wijn, dozen bonbons en dergelijke. Zeker in zakelijke relaties is er vaak sprake van een overdaad aan goedbedoelde lekkernijen.
Daarom introduceert reclamebureau New Message de Bezorg Iemand Een Fijne Kerst Kaart. In deze feestelijke kaart zit een gefrankeerd en geadresseerd etiket waarmee de ontvanger gemakkelijk een overbodig kerstcadeau kan doorgeven. In samenwerking met de Voedselbank wordt ervoor gezorgd dat de cadeaus bij de juiste mensen aankomen. Op het etiket kan een persoonlijke boodschap worden toegevoegd.

http://www.newmessage.nl

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen