Catharina fietst voor 3FM Serious Request

Array

Medewerkers van het Catharinaziekenhuis gaan 78 uur non-stop fietsen voor Het Rode Kruis. Hiermee wordt geld ingezameld voor 3FM Serious Request.
Het Glazen Huis staat dit jaar op de Markt in Eindhoven en daarom hebben drie medewerkers van het Catharina-ziekenhuis besloten om een gesponsorde fietsmarathon te organiseren. Van maandag 20 december 12.00 uur tot donderdag 23 december 18.00 uur wordt er non-stop gefietst van het ziekenhuis naar het Glazen Huis, en weer terug. Er zullen dag en nacht telkens twee medewerkers van het ziekenhuis op een speciale bakfiets heen en weer rijden.

Opbrengst
Deelnemers aan de fietstocht kunnen zich laten sponsoren door collega’s, familie, vrienden en bekenden. De totale opbrengst wordt donderdagavond na de laatste rit overhandigd aan de 3FM- dj’s in het Glazen Huis.

Stille slachtoffers

Kinderen zijn de stille slachtoffers van de aidsproblematiek. Als zij hun ouders verliezen door deze ziekte staan zij er helemaal alleen voor. 3FM Serious Request zamelt dit jaar geld in voor Het Rode Kruis om deze kinderen hun toekomst terug te geven.

Recente artikelen