MedicalFacts sponsort Winterland Oss

Array

Show van Vuur en IJs opende vierde editie van Winterland.
Op 15 december was het zover:  Winterland Oss werd  voor de vierde maal feestelijk geopend. Dit jaar zijn de vaste onderdelen van Winterland Oss aanwezig zoals de schaatsbaan, de gezellige cafés, leuke attracties en kraampjes met heerlijk eten!

MedicalFacts heeft ervoor gekozen om dit initiatief financieel te ondersteunen omdat het belangrijk is dat kinderen meer bewegen.

De spetterende opening stond in het teken staan van het teken van de tegenstellingen: Vuur en IJs. Het evenement werd geopend worden door burgemeester Herman Klitsie, waarna de spectaculaire openingsshow begon. Onder het toeziend oog van Winterland-voorzitter Frans Boon en presentatrice Astrid Radoes.
De openingsceremonie begon met een feeerieke  zangeres die al schaatsend een klassiek stuk ten gehore bracht.  Daarna begon het spektakel met drums, slijptollen, vuur en vuurwerk.  Een act die je gezien moet hebben om het te kunnen begrijpen.  Na de openingsacts mochten de schaatsliefhebbers 2 uur gratis schaatsen.

“Televisie kijken, gamen: jonge kinderen bewegen tegenwoordig steeds minder”, zo meldt Janine Budding van MedicalFacts. “Één op de zeven kinderen is te dik. Door te weinig beweging, in combinatie met een verkeerd voedingspatroon, treedt bij steeds meer kinderen vanaf drie jaar overgewicht op. Overgewicht is volksziekte nummer één aan het worden, met een potentiele toename van andere chronische ziekten zoals diabetes op latere leeftijd. Meer dan driekwart van de dikke kinderen wordt een dikke volwassene.

Daarnaast worden er steeds meer jonge kinderen gesignaleerd met een bewegingsachterstand. Schaatsen is leuk en stimuleert jong en oud om lekker te bewegen. Daarom hebben we er dit jaar voor gekozen geen kerstkaarten aan onze klanten te versturen maar een goed en gezond initiatief te ondersteunen. Naast de hardloper die we al sponsorden hebben we gekozen voor een lokaal initiatief dat echt een bijdrage is in het stimuleren van een gezonde gewoonte: bewegen!”

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen