SIRE start campagne ‘Ik ben er nog’

0
396

Stichting Ideele Reclame , SIRE is vandaag begonnen met haar nieuwe campagne ‘Ik ben er nog’ met als thema het belang van sociaal contact met zieken.

Uit onderzoek van Synnovate in opdracht van SIRE blijkt dat één op de vier Nederlanders het contact met een dodelijk zieke kennis laat verwateren. Met de nieuwe campagne wil SIRE dit ‘pijnlijke onderwerp’ bespreekbaar te maken en -op lange termijn- dit cijfer omlaag helpen.

In de hele campagne heen speelt de zin ‘Ik ben er nog’ een belangrijke rol. Als boodschap vanuit dodelijk zieken, om aan te geven dat ze wel degelijk nog in het leven staan. Maar ook vanuit omstanders, om dodelijk zieken een hart onder de riem te steken met de boodschap dat ze er nog net zo belangrijk zijn.

De spil van de hele campagne is de website ikbenernog.nl, een interactief platform waar dodelijk zieken en de mensen die hen steunen hun verhaal kwijt kunnen en informatie kunnen vinden.

Vorig artikelNieuwe pillendoos voor parkinsonpatiënten
Volgend artikelWat cocaïne doet met je hersenen
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.