Vragenlijst voor mensen met gezondheidsklachten brand Moerdijk

0
172

Mensen die gezondheidsklachten hebben (gehad) die (mogelijk) veroorzaakt zijn door de brand in Moerdijk, worden gevraagd deze vragenlijst in te vullen. Deze vragenlijst dient als registratie. GGD’en en RIVM bekijken aan de hand van de uitkomsten of nadere acties nodig zijn.
Voor behandeling van klachten kunt u contact opnemen met uw huisarts of arbo-arts. Voor algemene gezondheidsvragen kunt u ook contact opnemen met Bureau Gezondheid, Milieu&Veiligheid GGD’en Brabant/Zeeland: 013-4643347.

Graag in de vragenlijst aankruisen het antwoord dat voor u (het meest van) toepassing is. Bij de vragen staat aangeven of die voor bewoners of voor hulpverleners/medewerkers van toepassing is. U hoeft alleen de vragen in te vullen die op u van toepassing zijn. Mocht u nog vragen hebben over de vragenlijst kunt u contact opnemen met: 013-4643311

De vragenlijst graag z.s.m. terugsturen naar (geen postzegel nodig):

GGD-Bureau Gezondheid, Milieu & Veiligheid
Antwoordnummer 64006
5000 VG Tilburg

Fax: 073-6138352

E-mail: milieu@ggd-bureaugmv.nl

Vorig artikelMinder mensen sterven aan hartinfarct
Volgend artikelDe Gifwijzer® nu ook als app. voor de iPhone en Android!
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.