Allergiekookboek

Array

Een kookboek met smakelijke recepten voor iedereen me een allergie of als iemand met een allergie bij u komt eten.Allergiekookboek, het jaar rond lekker eten met een voedselallergie, een handig kookboek voor iedereen met voedselallergie. Het kookboek geeft informatie, tips en recepten voor iedereen met een gluten-, tarwe-, koemelk-, lactose-, pinda-allergie. Ook handig voor voor als er iemand met voedselallergie komt eten. Aanwijzingen hoe een recept aan te passen staan onderaan het recept en zijn orgineel en vindingrijk. De aanbevelingen zijn gebaseerd op de ervaringen van het allergieplatform.nl


Allergiekookboek
Colins, Marloes.
Terra, ISBN 9789089892362, prijs 19,95, pagina’s 168

Bron: Nieuwsoverkindervoeding.nl

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen