Succesvolle acties van meetings.nl voor Pink Ribbon

De acties van meetings.nl voor Stichting Pink Ribbon zijn succesvol verlopen aldus meetings.nl, het online-platform voor het boeken van hotel- en vergaderlocaties. In totaal leverden de verschillende acties een bedrag op van € 2000,-.

Door middel van verschillende acties vroeg meetings.nl in 2010 samen met Stichting Pink Ribbon aandacht voor (borst)kanker. Bij iedere definitieve boeking werd de Pink Ribbon armband cadeau gedaan en doneerde meetings.nl € 5,- aan de stichting. Iedereen die zich inschreef voor de nieuwsbrief ontving een Pink Ribbon boodschappentas. Onder de inzenders van de leukste tweets verlootte meetings.nl 25 Pink Ribbon regenlaarzen.

Doorlopende acties
Ook in 2011 blijft meetings.nl vriendin van Stichting Pink Ribbon. De acties bij een boeking van een locatie en het inschrijven op de nieuwsbrief gaan gewoon door. De Pink Ribbon regenlaarzen-actie is inmiddels afgelopen.

Voor meer informatie over meetings.nl kijk op www.meetings.nl. Informatie over de samenwerking tussen meetings.nl en Stichting Pink Ribbon is te vinden op http://www.pinkribbon.nl/index.php?id=481&t=20&l=1&pp=8

meetings.nl
meetings.nl is dé veilingsite voor het boeken van hotel- en vergaderlocaties. Een veilingsysteem garandeert de laagste prijs. Met meetings.nl vindt de perfecte locatie jou. Neem voor meer informatie contact op met annemarie@meetings.nl.

www.meetings.nl .