Astrid Slettenaar MS kookboek – Koken met smaak

0
1426

Voor mensen met MS symptomen
Als je de diagnose multiple sclerose (MS) krijgt, mag je alles blijven eten en drinken wat je wilt. Dokters reiken geen dieet aan. Maar gezond en gevarieerd eten is natuurlijk wel aan te raden. Bij MS treden vaak symptomen op die effect hebben op je eetpatroon en op de bereiding van eten. Je bent vaker vermoeid of hebt bijvoorbeeld last van gevoelsstoornissen in je handen. Om toch lekker en gezond te blijven eten is het nodig je kookgedrag aan te passen.

Astrid Slettenaar heeft dit kookboek geschreven om mensen met MS een helpende hand te bieden. Naast diverse makkelijke en snelle recepten reikt dit boek ook praktische tips aan om het koken te plannen en wordt er aandacht besteed aan hulpmiddelen die kunnen worden ingezet. In het boek staan niet alleen praktische tips, zoals: ‘maak de saus ’s middags al’ maar ook snel te bereiden recepten. “En verkoelende recepten om je de zomer door te krijgen.” De schrijfster kreeg bij het schrijven van het boek onder andere hulp van een psycholoog en een logopedist. Het boek is ingedeeld in thema’s, zodat je makkelijk een gerecht kunt vinden dat bij jouw situatie past.

Astrid Slettenaar boeken
ISBN 9789021549330
PAGINA’S 128
VERSCHENEN 10-02-2011
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Inmerc