Wandel vandaag om 12.30 uur mee met “Het Gezicht van Oss”

Array

Het Gezicht van Organon wordt Het Gezicht van Oss
Vanmiddag dinsdag 1 maart is er geen “Het Gezicht van Organon’’ wandeling. Geven de Organon/MSD medewerkers het op? Nee !!! Terecht stelde burgemeester Klitsie in zijn toespraak op 19 februari dat de medewerkers van MSD via “Het Gezicht van Organon” een gezicht gekregen hebben. Maar een veel grotere groep die direct of indirect getroffen wordt door maatregelen bij Organon/MSD is niet zichtbaar. Daarom roept “Het Gezicht van Organon” alle Osse bedrijven op om dinsdag 1 maart hun betrokkenheid te uiten. Stuur een afvaardiging vanuit het bedrijf om aan te sluiten bij de Organon medewerkers en te wandelen vanaf MSD naar het gemeentehuis. De wandeling wordt deze dag omgedoopt tot:

“Het Gezicht van Oss”


Werknemers: vraag uw leidinggevende of u een extra lange middagpauze kan krijgen om mee te lopen.
Zelfstandigen: maak een uurtje vrij in uw agenda om mee te lopen.

Werkgevers: bedenk hoe u geraakt wordt. Ook als u niet rechtstreeks voor Organon werkt is de kans groot dat de aangekondigde reorganisaties gevolgen hebben voor uw bedrijf. Natuurlijk moeten de werkzaamheden door gaan maar wij roepen u op om zoveel mogelijk van uw personeel in de gelegenheid te stellen deel te nemen aan deze tocht die een uurtje duurt. U kunt d.m.v. vlaggen of ander uitingen laten zien dat uw bedrijf deze actie ondersteunt en dat u solidair bent met de Organezen.

Inwoners van Oss en omgeving: Wordt u ook geraakt door de ontwikkelingen bij Organon? Dan ben u natuurlijk ook van harte welkom om mee te lopen.


“Het Gezicht van Oss” vertrekt op dinsdag 1 maart om 12:30 uur bij de hoofdingang van MSD (nabij de blauwe wand).
Zorg dat u erbij bent!

“Het Gezicht van Oss”

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen