ConvaTec Healthcare stelt plannen voor herfinanciering gedekte termijnleningen uit

ConvaTec Healthcare, een toonaangevende ontwikkelaar, producent en leverancier van innovatieve medische technologieen voor de maatschappelijke gezondheidszorg en ziekenhuiszorg, maakt vandaag bekend gezien een overweging van de huidige factoren in de kredietmarkt de herfinanciering van zijn senior gedekte termijnleningen die oorspronkelijk op 22 december 2010 werden aangegaan uit te stellen.
ConvaTec is een vooraanstaand ontwikkelaar en leverancier van innovatieve medische technologieen. Via de vier belangrijke divisies – Ostomy Care, Wound Therapeutics, Continence and Critical Care en Infusion Devices – ondersteunen de producten van Convatec professionals in de gezondheidszorg, van ziekenhuiszorg tot maatschappelijke gezondheidszorg. Vanuit het operationele hoofdkantoor in Skillman, New Jersey, doet het bedrijf zaken in meer dan 100 landen en bedient het de consument en de professional in de gezondheidszorg op zes continenten.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel studeer ik toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen