GGD zoekt gezondheidsonderzoeker

Array

De GGD Stad Utrecht zoekt een gezondheidsonderzoeker voor in eerste instantie acht maanden voor de werkzaamheden
1. data-analyses gezondheidspeiling 2010
2. dataverzameling en –analyse rond monitoringsgegevens Jeugd en Interventieonderzoek voor gezondheidsbevordering, waaronder de programma’s mantelzorg en leefomgeving.

Voor verbreding en flexibiliteit werken projectmedewerkers op verschillende projecten. De werkzaamheden zijn divers en betreffen zowel kwalitatief als kwantitatief onderzoek, het maken van projectplannen, dataverzameling en analyse, het schrijven van rapporten, notities en artikelen en advisering van beleid en praktijk. Er wordt gewerkt in multidisciplinaire projectteams.

Voor meer informatie kun u contact opnemen met Hanneke Schreurs (senior epidemioloog), tel. 030 – 286 3220, email: [email protected] of met Erik van Ameijden (hoofd Epidemiologie & Informatie), tel. 030 – 286 3246 of 06-12540789, email: [email protected].

Guus Schrijvers

Noot redactie:
Guus Schrijvers is Hoogleraar Public Health, in het bijzonder Structuur en Functioneren van de Gezondheidszorg Julius Centrum voor Gezondheidswetenschappen en Eerstelijnsgeneeskunde
Universitair Medisch Centrum Utrecht
E-mail: [email protected]

 

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen