Op 2 april verschijnt eerste boek van Carlo Strijk

Array

Op 2 april verschijnt bij uitgeverij Attrakt het eerste boek “Vals Verlangen: leer voelen met je hoofd en denken met je hart” van Carlo Strijk. Carlo is TV presentator, bekend van Showmasters en Hartendieven, en trainer/coach. Carlo kwam in 2007 ten gevolge van een zwaar herseninfarct halfzijdig verlamd in een rolstoel te zitten in een revalidatiecentrum.

Vals Verlangen is het boek waarin TV presentator en
levenscoach Carlo Strijk in tien eenvoudige stappen uitlegt hoe je bij je diepste verlangen komt. Na jaren geluk, liefde en roem najagen, was Carlo’s leven vol glitter en glamour, aan de buitenkant. Maar iets dieps, iets wezenlijks, iets spiritueels miste. In dit boek neemt Carlo je mee op de reis die hij zelf ondergaan heeft om er weer fysiek en mentaal bovenop te komen. In tien stappen stel je zelf vast of je je leven vanuit je diepste verlangen leeft of heel verraderlijk toch, vanuit je grootste gemis. Vanuit het najagen van alles wat je niet hebt in dit leven.


NIEUW: Carlo als persoonlijke coach met de QRcodes

Vals Verlangen is het eerste boek in Nederland dat ondersteund wordt met zogenaamde QRcodes. Hierdoor kan de lezer tijdens het lezen met zijn smartphone de QRcode scannen en krijgt hij de bijhorende video van Carlo zelf te zien. Op die manier heeft de lezer Carlo als persoonlijke coach bij zich om extra ondersteund te worden en extra instructies te ontvangen. Je kan de met de bijgevoegde QRcode dit zelf nu uitproberen door hem te scannen met de xXess app. Op die manier heb je de grootste zekerheid dat je je niet meer af laat leiden door je valse verlangen, maar dat je al je aandacht en energie geeft aan dat waar het werkelijk om draait in jouw leven. [QRcode werkt op Android en Iphone 4.02 of lager. Binnenkort ook op Blackberry en Iphone 4.03]

DISCUSSIEPUNT: Tegen The Secret – stop met materiele eisen te stellen
Inhoudelijk begeeft Carlo zich op gevaarlijk terrein. Terwijl de algemene teneur onder invloed van The Secret toch is om maar van alles en nog wat op te eisen van het universum, komt Carlo met de controversiele oproep om daarmee te stoppen omdat, als je het werkelijk goed beschouwt, alles er al is. Met Carlo’s tien stappenplan leer je hoe je zelf kan ontdekken wat je wilt bereiken en hoe dat alles er eigenlijk al is. Geen gemakkelijke boodschap in een wereld waar alles draait om maar zo snel mogelijk te hebben en te hebben.

BOEKPRESENTATIE: uitreiking eerste exemplaar door Derek Ogilvie
1-4-2011 om 19.00 uur Posthoornkerk in Amsterdam. De pers is van harte welkom. Wanneer je wilt komen, neem dan contact op met de uitgever. Vals Verlangen, het eerste boek van Carlo Strijk, is vanaf 2 april leverbaar in de boekhandel, internetboekwinkels of via de webshop van uitgeverij Attrakt te vinden op www.beters.nl Via www.beters.nl is het boek reeds te bestellen zodat je het ontvangt wanneer het boek beschikbaar is.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen