Al 74 aanmeldingen voor LinkedIn groep EDP 2.0

0
320

Sinds 5 april 2011 werkt een groep van 74 Nederlandse professionals, patienten en geïnteresseerden gepassioneerd aan een Elektronisch Gezondheid Dossier 2.0 wiki. Vandaag gaat ook de website http://www.epd20.nl online Doel is om een handvest te maken met richtlijnen voor een verbeterd en “eigen” EPD voor, door en met de patient en zorgverlener. Er zijn al een hoop reacties binnengekomen op de LinkedIn groep van het initiatief #EPD20. Inmiddels hebben zich al 74 leden aangemeld en dit aantal groeit nog steeds. De hashtag die gebruikt wordt op twitter  is #EPD20. En natuurlijk hopen we al deze visies op de open wiki en de wikimap om te vormen tot een concreet plan wat wel draagvlak krijgt. We willen de info gebruiken om een beter EPD te creeren. Een mooie eerste aanzet is gedaan door @bart @michlr & @icmcc: met een mindmap. Een ding is  zeker het eindresultaat zal er een zijn met een hoop (com)passie en met medewerking van patienten. We gaan dus lekker crowdsourcen!

The momentum is here! (Motto met dan aan @bart en zijn blog)

Het vuurtje begon met dit vonkje na kleine discussie tussen @tyno & @hout en @medicalfacts waarna @bart, @ralfvdz, @michlr, @marloescollins, & @icmcc de handschoen oppakten en aan de slag gingen!