BDP FRIO betreedt West-Europese markt met isothemische verpakkingssystemen

Array

Lancering internationale website
BDP Frio, specialist in isothermische verpakkingssystemen, betreedt na jarenlange ervaring in Zuid Europa (Spanje/Portugal) nu ook de West- en Noord Europese markt. BDP Frio werkt reeds voor gerenommeerde klanten als Genzyme Spanje, GE Healthcare, Schering Plough, Chiesi Italie, B. Braun en DHL Spanje/Portugal. Als ondersteuning van haar marktexpansie heeft zij voor internationale klanten een speciale website geintroduceerd: www.bdpfrio.com. Daarmee zijn haar producten en diensten vanaf nu dus ook beschikbaar voor onder meer farmaceutische bedrijven in de Nederlandse markt.

Volledig Cold Chain-aanbod
BDP Frio richt zich met haar maatwerkproducten en diensten specifiek op het oplossen van klantproblemen met betrekking tot het behouden van de ‘Cold Chain’. Zij werkt intensief samen met haar leveranciers om aan de veeleisende vragen van haar klanten te kunnen voldoen en producten en diensten aan te bieden met een optimale prijs/kwaliteit-verhouding. Binnen haar cold chain oplossingen biedt ze niet alleen isothermische verpakkingen, maar ook bijvoorbeeld pallets en droog-ijs. Vanzelfsprekend voldoet ze daarbij aan de meeste strenge eisen op het punt van onder meer traceerbaarheid en duurzaamheid.

Bron: BDP Frio

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen