Spontane actie Rouwlinten bij MSD na treinongeval verwijderd

Werknemers van MSD-Organon hebben donderdagochtend vier grote stukken zwart landbouwplastic uit de ramen gehangen van de ovalen toren. Fotograaf Hans van de Poel (foto rouwlinten hier) was op weg naar een treinaanrijding met een persoon in de buurt van MSD en trof daar de rouwlinten. Het bleek een spontane actie als protest tegen de 1000 ontslagen die gaan vallen binnen bij MSD / Organon, achter de ramen staat . Vanwege het ongeval met dodelijke afloop zijn de rouwlinten op verzoek weer verwijderd.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen