Aankondiging: congres Architectuur in de Zorg

Array

Op donderdag 23 juni 2011 organiseren HL7, IHE, NAF en Nictiz voor de tweede keer het congres ‘Architectuur in de Zorg’. Centraal staat de methodiek voor het creeren van betere informatievoorziening binnen het zorgproces middels integrale architectuur. Hoe wordt bereikt dat deze oplossingen in alle lagen binnen de architectuur consistent en valide zijn? Denk hierbij aan zorgprocessen, informatie, applicatie en techniek.

Waar vorig jaar vooral aandacht was voor de rol van de architect, wordt nu gekeken hoe architectuur ingezet kan worden om het zorgproces optimaal te ondersteunen. Twee keynote sprekers belichten architectuur vanuit verschillende gezichtspunten:vanuit de bestuurder en vanuit de zorgverlener. Tijdens de themasessies wordt op interactieve wijze gekeken naar de toepasbaarheid van architectuurmethoden in diverse sectoren van de zorg. Tot slot wordt de dag op ludieke wijze afgesloten.Het belooft een boeiend en interessant congres te worden. Kortom, noteer donderdag 23 juni alvast in uw agenda!

Praktische informatie
Datum         donderdag 23 juni 2011
Tijd              09:00 – 18:00 uur
Locatie        NBC, Nieuwegein
Doelgroep   Informatiearchitecten en –managers, maar ook zorgaanbieders- en
bestuurders zijn van harte welkom
Organisatie  HL7, IHE, NAF en Nictiz

Meer informatie evenals het programma vindt u binnenkort op www.zorginformatiearchitectuur.nl en www.nictiz.nl. Vanaf dan wordt de inschrijving voor het congres opengesteld.

Bron: Nictiz

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen