De laatste wandeling van “Het gezicht van Organon”

0
372

De laatste wandeling van MSD/Organonmedewerkers werd op donderdag 12 mei gelopen. Het was een actie die  in augustus 2010 was gestart als protest tegen het massa-ontslag. Dagelijks en daarna weekelijks liepen medewerker een vast rondje. Tijdens de laatste keer liep zelfs burgemeester Herman Klitsie mee.  De wandeling vanaf het bedrijf naar het gemeentehuis moest de stad eraan herinneren, dat het het in deze kwestie wél om mensen gaan. Dat was ook in de slotwandeling te zien: ‘This is about people’, meldde het spandoek.

Diverse deelnemers hadden blauwe ballonnen meegenomen die op het einde van de tocht in het gemeentehuis, werden losgelaten.

Vorig artikelWat hebben koffie en borstkanker met elkaar te maken?
Volgend artikelMedicatie kan overdracht hiv voorkomen
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.