De laatste wandeling van “Het gezicht van Organon”

De laatste wandeling van MSD/Organonmedewerkers werd op donderdag 12 mei gelopen. Het was een actie die  in augustus 2010 was gestart als protest tegen het massa-ontslag. Dagelijks en daarna weekelijks liepen medewerker een vast rondje. Tijdens de laatste keer liep zelfs burgemeester Herman Klitsie mee.  De wandeling vanaf het bedrijf naar het gemeentehuis moest de stad eraan herinneren, dat het het in deze kwestie wél om mensen gaan. Dat was ook in de slotwandeling te zien: ‘This is about people’, meldde het spandoek.

Diverse deelnemers hadden blauwe ballonnen meegenomen die op het einde van de tocht in het gemeentehuis, werden losgelaten.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen